Det sjoveste udklædning til dit barn, læs mereSkal du holde en fest for dit barn, er det bare med at give den hele armen. Alt dit hårde slid med forberedelserne vil være det hele værd, når du ser barnets smil. Vil du holde den ultimative fest for dit barn, så vælg et tema og planlæg festen ud fra dette. Giv den gas med kage, bordpynt, sjove lege og seje kostumer. Du kan finde alt online, så det bliver bragt direkte til din hoveddør. Læs med videre og få inspiration til at afholde den fedeste Doc Mcstuffins fødselsdag med udklædning for dit barn.

Anret bordet i et gennemført Doc Mcstuffins tema

Med de rette ting kan du line op til den helt perfekte og gennemførte Doc Mcstuffins fødselsdag. Borddækningen vil uden tvivl blive betragtet med betagende øjne fra fødselaren og gæsterne. Klik her og find festartikler til Doc Mcstuffins temafest. Når du skal dække op til Doc Mcstuffins temafest, kan du bruge:

  • Balloner med Doc Mcstuffins på
  • En flot og praktisk plastikdug med Doc Mcstuffins, der enten kan tørres over og gemmes til en anden gang, eller smides ud efter brug. Disse er nemlig super billige.
  • Engangstallerkener og krus med Doc Mcstuffins
  • Doc Mcstuffins servietter
  • Fødselsdagslys i farver, der passer til temaet, eller et stort Doc Mcstuffins lys
  • Doc Mcstuffins fødselsdagsbanner til at hænge over bordet

Doc Mcstuffins temafest eller Lego temafest

Er dit barn ikke til en Doc Mcstuffins temafest, kan det måske være, at en fest med Leg tema er et hit. Du kan finde mange af de samme ting til borddækning og festpynt i Lego tema, som du kan i Doc Mcstuffins tema. Vil du overraske børnene, kan du finde et kostume og lave et indslag, hvor ”Doc Mcstufin” eller en ”Lego figur” kommer forbi festen og hilser på børnene.