Invester i amerikanske aktier med tre store brandsHvad end du er ny eller garvet på aktiemarkedet, kan det være en stor jungle at vælge, hvilke aktier, man skal og kan investere i. Er du særligt kvinde og har interesse for aktier, er der meget at hente i at lade sig inspirere af firmaer, der har specialiseret sig i rådgivning til kvindelige aktieinvestorer. Det skyldes, at det primært er mænd, der investerer i aktier, selvom det viser sig, at når først kvinder går i gang med at handle med aktier, er de ret gode til det. Det er altså en kulturel ændring i vores mindset, der skal til, for at flere kvinder begynder at investere i aktier og ser det som en reel mulighed for at skabe sig en større formue og opsparing. Her vil vi fokusere særligt på de amerikanske aktier, som er populære verden over blandt investorerne. Du kan finde masser af info og rådgivning om køb af amerikanske aktier på nettet, hvis du vil læse nærmere.

Find en god investeringsplatform

Når I skal finde den helt rigtige investeringsplatform, bliver platforme uden investeringsgebyrer anbefalet. På denne måde slipper du for at skulle betale ekstra for at kunne investere dine penge og din fortjeneste vil være mere ”ren”, fordi du ikke skal medregne gebyret. Derudover er der forskel på, hvor brugervenlige platformene er, så læs gerne anmeldelser af de forskellige platforme fra tidligere og nuværende brugere, så du får et godt indtryk af, hvordan de i praksis fungerer for den enkelte investor. Det kan skabe mere ro i maven og en bedre følelse generelt i hele processen, når du oplever et brugervenligt system. De tre investeringsplatforme, som bliver anbefalet og ratet højest er Etoro, Capital.com og Saxo investor. Tjek dem du og se, hvilken en af dem, der tjener dig og dit formål bedst. Der er også diverse banker, der gerne stiller op som rådgivere i forhold til netop din formue og hvordan du forvalter den bedst muligt.

Tre amerikanske firmaer hitter

Når man er ude efter en solid aktieinvestering, selvom aktiehandel altid er forbundet med risici, kan man gå efter amerikanske aktier fra de tre store firmaer, der pt. tjener mange penge, nemlig Coca Cola aktierne, Tesla aktierne og Apple aktierne. Her har aktionærerne tjent penge i år, og det er disse tre amerikanske aktier, som anbefales at investere i pr. december 2021. Ønsker man også at investere på en bæredygtig og grøn måde, hvor det ikke kun handler om cool cash, kan man også overveje Tesla og andre brands, der satser på den grønne omstilling og dermed gavner din investering også klodens og menneskers velbefindende.

Lang eller kort investering?

Der kan også være forskel på, hvorvidt du ønsker at investere mere langsigtet eller gerne vil gøre en kort og hurtig handel. Det skal du gøre op med dig selv, inden du laver din investering i for eksempel amerikanske aktier eller lignende. Hvis du investerer langsigtet, kan aktierne sagtens gå op og ned, uden at det påvirker din investering synderligt, alt i mens en kortsigtet investering bør være i en, du er mere sikker på vil give et hurtigt afkast.