Når du ender med abenKender du det, at du sidder til udvalgsmøde og gemmer dig nede i hjørnet, når talen falder på, hvem der skal stå for arrangement af transport, når den virksomhed, du arbejder for, skal deltage i en konference i den anden ende af Danmark i næste måned? Det kender vi godt, og derfor ved vi også godt, at du ender med at have aben alle dine gemmelege til trods. Men hvad gør man så, når man skal have så mange mennesker fra A til B uden at noget går galt og uden større svinkeærinder? En god løsning er at kontakte et busselskab, der kan levere transporten.

Sikker transport ved større arrangementer

Hvis du har været med til at arrangere et større firmaarrangement, så ved du, hvor svært det kan være at finde ordentlig transport til mange mennesker. Derfor kan det ofte være fristende ikke at indlægge nogen aktiviteter, der kræver, at en større menneskemængde flyttes fra A til B. Der er dog slet ikke nogen grund til lade sig afskrække af geografiske afstande, da der findes en god løsning på udfordringen.

Leje af minibus

Hvis det arrangement, du er med til at arrangere, involverer transport, kan det være en god løsning at leje minibusser. Der følger en chauffør med til alle minibusser, I lejer. Chauffør og selskab står for alt praktikken bag kørslen, så I kun skal tænke på afviklingen af jeres arrangement. Minibusserne er moderne og opfylder alle danske regler og EU’s krav til blandt andet miljø. Derfor kan minibusserne også sagtens lejes, når turen går udenfor Danmarks grænser. Alle minibusser er udstyret med det nyeste udstyr og er sikkerhedsgodkendt. Der er desuden sikkerhedsseler ved alle siddepladser i minibusserne. Det er altså en transportform, hvor komforten er helt i top, hvorfor det også kan betale sig at leje en minibus, når det drejer sig om en længere transporttid.

Transport til konferencer og kongresser

Når der afholdes større kongresser eller konferencer i Danmark, skal der ofte transporteres et stort antal gæster fra både ind- og udland. Det er derfor vigtigt, at hvert arrangement planlægges meget grundigt, da transporten ofte er en del af førstehåndsindtrykket. Hvis du skal arrangere en konference eller kongres, hvor der er mange tusinde deltagere, kan det derfor være en god idé at indhente et tilbud hos en rejsearrangør, der kan være behjælpelig med opsætning af businesskørsel til arrangementet.

Du skal derfor ikke lade sig afskrække, når du får ansvaret for transporten til og fra et større arrangement. Der er desuden altid hjælp at hente hos busselskabet, når det kommer til at arrangere forplejning undervejs og underholdning af gæsterne. Du kan bare læne dig tilbage og nyde turen.