Festfyrværkeri som underholdning til byfester osv.Fester og arrangementers succes kan måles på de detaljer, som gæsterne altid vil huske, og fyrværkeriets magi er uden tvivl en af dem. De giver bevægelse og en eksplosiv atmosfære, som man aldrig kunne have forestillet sig.

For at dette anderledes præg på dit arrangement, hvis du eksempelvis ønsker at afholde en byfest med festfyrværkeri bliver et godt minde for alle, skal du være opmærksom på sikkerhedsforanstaltningerne og pladsen. Begivenheden skal holdes et tilstrækkeligt åbent sted som f.eks. et landsted, en restaurant med et stort udendørs område eller andre steder, der opfylder dette krav.

Brug åbne områder, hvor der ikke er risiko for at starte et brand. Fyrværkeri har brug for afstand til publikum, bygninger og tør vegetation mv.

Afholder du en byfest fyrværkerishow Hold tilskuere på sikker afstand, og sørg for, at fyrværkeriet kun håndteres af voksne, der er blevet instrueret i, hvordan det skal bruges.

Her er nogle arrangementer, hvor fyrværkeri vil pifte byfesten op, hvis du afholder et offentligt By-Night, kulturfest eller lign.

Bryllupper

Det er ret almindeligt, at brudeparret beslutter sig for at fejre deres bryllup med stil med et lille fyrværkeri, som kan indgå i for eksemel, når brudeparrets ankommer til cocktailfesten, hvis ceremonien er blevet afholdt et andet sted end receptionen. Det kan også affyres ved afslutningen af ceremonien, enten ved kirkens dør med et stort fyrværkeri eller på selve restauranten eller godset for at markere “før” og “efter” afgivelsen af løfterne.

Et andet godt tidspunkt for fyrværkeri er før åbningen af dansen eller ved afslutningen af fejringen.

Det kan anbefaldes at kun vælge ét af disse øjeblikke, da for meget fyrværkeri kan være overflødigt.

Fødselsdage

Findes der en bedre overraskelse til fødselsdagsbarnet end en eksplosion af farver og lys, lige efter at han/hun har pustet deres lys ud? Det skaber en unik oplevelse for gæsterne og, hvis det er en overraskelse, vil det også være en stor overraskelse for fødselaren, som altid vil huske dette øjeblik.

Lokale festivaler eller festligheder i byområder

Forestillingerne i det offentlige rum er en del af de lokale festligheder, som byder på sjov og underholdning for familier, der kommer for at nyde begivenhederne, eller som går forbi som forbipasserende og bliver for at betragte festen.

Der er et par forholdsregler, som du skal være opmærksom på ved fyrværkeri i byområder.

Tænd fyrværkeri et ad gangen og fra jorden.

Opbevar ikke fyrværkeri i lommerne.

Brug en lunte for at give dig selv mere tid til at komme væk fra fyrværkeriet, når det er tændt.

Når et fyrværkeri  ikke eksploderer, må det ikke røres, og det må under ingen omstændigheder tænde igen.

Vær især forsigtig, hvis det blæser, da sprængstoffer kan blive blæst ud af kurs.

Hvis der er børn, hvorfor så ikke lave et sjovt VIP-område for børn med slik, spil på en hævet platform? På den måde kan de nyde pyroteknikken, mens du undgår eventuelle uheld.

Indvielser eller præsentation af nye produkter

Det kan være et kæmpe incitament for firmaet at benytte fyrværkeri i forbindelse med lancering af et nyt produkt eller til firmafest for at fejre en speciel dag i kalenderen.

Giv dit show et strejf af farver og rytme med fyrværkeri  med musik, der skaber en atmosfære af spænding og festlighed. Man  kan fremhæve det afgørende øjeblik ved præsentationen  af et nyt produkt der lanceres eller anden begivenhed som firmaet vil fejre med medarbejderne.

Sørg for at det bliver et overraskelse med lys på himlen på det rigtige tidspunkt,, for eksempel, når produktet vises på et skærm på scenen.

Der er mange gode lejligheder til at benytte sig af fyrværkeri for at fejre en begivenhed. Fylder du himlen med lys og farver som tiltrækker dine gæstes blikke, vil dette blive husket for altid. Følelsen af sammenhver og fest glemmer man aldrig, da det huskes altid uanset om det er til en begivenhed for familien, firmaet eller til din lokale byfest.

Husk altid at sikkerheden og hold god afstand fra fyrværkeriet.