Så du Obama i Skive?Det er ret usædvanligt at en amerikansk præsident kommer til en lille dansk provinsby som Skive. Mange gode skibonitter har fået sig en rigtig god oplevelse og er blevet godt underholdt, da de kom for at se den afgåede amerikanske præsident Barack Obama i samtale med direktøren for Greenlab i Skivehallerne. Det er vigtigt at få sig sådan nogle store oplevelser for det er ikke noget der sker særligt ofte. For det meste bliver provinserne overset når det kommer til verdenskendte politikere og personager.

Når man skal til sådan et arrangement er det vigtigt og dejligt at have sovet godt inden. Derfor kan man med stor succes optimere sin sove- og sengesituation. Bambus sengetøj er et godt alternativ til bomuldssengetøj. Det kan man gå ind og studere på hjemmesiden her, hvor der også er meget andet, interesserer man sig for den grønne omstilling. Noget siger mig, at det gør man hvis man interesserer sig for Obamas gøren og laden, da han også går meget op i klimapolitik.

Det giver noget ekstra til din livserfaring at få specielle oplevelser

Du vil nok gerne kunne se tilbage på dit liv på den yderste dag og sige at du har levet godt. At leve godt og at erfare noget, der giver livet lidt mere end bare sove, arbejde og spise er jo de mellemmenneskelige relationer vi har. Om end den ekstra oplevelser er at møde eller at høre Obama i Skivehallerne eller at tage på en strandtur med din familie eller at gå på legepladsen med dit lille barn, så er det essentielle at det er oplevelser med andre mennesker, for det er det der virkelig beriger vores liv. Vi har brug for hinanden.

Husk de små ting i hverdagen

Hvad kan der så være af værdi i hverdagen? Jo, det er jo de helt små ting som vi går og gør. Det ligger i detaljerne som fx hvad du får at spise, hvordan du sover, hvor godt du sover og hvordan du vågner. Det sidste tænker mange måske ikke så meget på, men det betyder utroligt meget hvordan man vågner.

Din oplevelse af søvn og din opvågnen

Søvnen er en del af din oplevelse af dagen, og har du gjort dig umage og fundet dig noget bambus sengetøj, så er du allerede godt kørende. Herefter kan det være en god idé at tænke over hvem man ligger der med, hvis man ligger sammen med nogen. Er det en, du godt kan lide, og kommer I godt overens, eller lever I som hund og kat. Hvis det er det sidste skulle du nok overveje at købe dig en bamse i stedet. Herudover så må man tænke over den lyd som vækker én, hvis det er vækkeuret der vækker dig. Den lyd må være så venlig og behagelig som muligt, men dog ikke så behagelig at den ikke vækker dig og bare lader dig sove videre. Der findes heldigvis rigtig mange gode lyde som man kan vælge imellem. Jeg håber du finder den lyd, som giver dig den bedste oplevelse af at vågne.