Guide til 5 gode legepladser i Nordsjælland

Leder du efter en god legeplads i Nordsjælland? Så læs med herunder, hvor du får en guide over 5 gode legepladser i Nordsjælland. Måske vil du blive overrasket over, hvor mange, der findes!

Esrum Klosters naturlegeplads

På Esrum Kloster naturlegeplads finder du ikke kun en stor legeplads med mange forskellige aktiviteter, men også en legeplads, der rummer elementer fra middelalderen. Elsker du natur og leg? Så skal du med sikkerhed besøge Esrum Klosters sjove naturlegeplads.

Naturlegeplads Havtyren

En anden god legeplads på Nordsjælland er uden tvivl naturlegepladsen Havtyren. Her finder du et stort udvalg af diverse forskellige aktiviteter og redskaber, der uden tvivl kan sætte gang i legen for ethvert barn. Legepladsen er navngivet efter den velkendte havtyr, som også er en af legepladsens mest populære redskaber for både børn og voksne. Lad legen udfolde sig på naturlegepladsen Havtyren på Nordsjælland!

Naturlegeplads Eghjorten

På Nordsjælland finder du endnu en naturlegeplads. Denne gang er der tale om den fine naturlegeplads Eghjorten. Det specielle ved lige netop denne legeplads er, at der ikke kun findes sjove legeredskaber, men også et bålsted samt borde, bænke og toilet. Denne legeplads er altså ideel for dig, der ønsker at lave en større familieudflugt på legepladsen. Naturlegepladsen Eghjort er perfekt til både voksenhygge og børneleg i sommervarmen.

Krudtskuddet

Krudtskuddet er uden tvivl en af de mest populære legepladser på Nordsjælland. Legepladsen ligger i et fredet område forenden af Bakkestien, og du kan derfor frit lege og hygge uden forstyrrelser. På Krudtskuddet legepladsen er der især leg for børn og voksne. Her finder du nemlig en sej svævebane, som kan betjenes af flere forskellige personer på én gang. Derudover finder du en sjov forhindringsbane, der leder dig gennem den smukke natur og det flotte terræn. Krudtskuddet vil med sikkerhed blive en af dine absolut yndlingslegepladser i Nordsjælland!

Frederiksværk legeplads

Sidst, men bestemt ikke mindst på listen, er Frederiksværk legeplads. I modsætning til tidligere nævnte legepladser findes Frederiksværk legeplads midt på torvet i den lille by. Dette gør det let for dig at finde legepladsen. Frederiksværk legeplads er inddelt i fire forskellige områder, der alle byder på sjov og leg. Du og dit barn kan eksempelvis lege på det store klatrestativ, afprøve den fine karrusel eller tage en hurtig gyngetur over den blå gummibelægning, der skal forestille Danmarks største sø. På Frederiksværk legeplads er der uden tvivl et hav af forskellige legemuligheder. Besøg legepladsen allerede i dag. Læs mere på https://apleg.dk/.