Ølbrygning er bedst underholdningJeg er en person der har været forbi en del forskellige hobbyer. Før i tiden var der aldrig noget der rigtigt faldt i min smag og efter forholdsvis kort tid, der begyndte jeg at kede mig. Det skete lige som ikke nok, og det var svært at en den hobby bevæge sig særlig meget. Som person går jeg meget op i at blive klogere og bedre til det jeg laver, og det var den del af mig der havde det lidt svært. Jeg havde hurtigt styr på det basale og så var der ligesom ikke mere. Sådan er det dog ikke med den hobby jeg har haft gennem 5 år nu.

Ølbrygning blev min hobby

Det var lidt tilfældigt at det blev til ølbrygning. Jeg kom forbi en god ven lidt tilfældigt en dag, og der var han i gang med at brygge øl selv. Jeg havde ikke nogen idé om at han bryggede, så det kom som en stor overraskelse for mig at se ham stå der og brygge. Allerede dag jeg kom ind, så var der en vidunderlig duft af brød, men som jeg straks kunne fornemme ikke havde noget med bagning af gøre. Det var dog nogenlunde den samme duft der var i rummet. Jeg måtte derfor straks høre ham hvad han havde gang i.

Han fortalte mig, at han havde fundet en gratis bog på internettet om ølbrygning https://bryggerbog.dk/ – Han var med det samme blevet ret bidt i emner og havde læst det hele igennem. Bagefter havde han siddet med en fornemmelse af, at det bare var noget han skulle i gang med. Det var ikke gået langt tid inden han havde fået bestilt og var så gået i gang. Jeg spurgte ham om ikke det var svært at finde de ting som man skulle bruge til at brygge for. Han var jo ikke noget stort bryggeri, som kunne købe en lastbil fyldt med malt, som jeg kan forestille mig bryggerier gør det.

Han fortalt mig, at han havde fundet en webshop som, solgte både det udstyr han skulle bruge, og som har alle de råvarer der skal bruges til at brygge med. Han bestiller bare de ting han skal bruge, og efter få dage så ankommer det med posten. Det er denne hjemmeside han bestiller fra https://box2brew.dk/. Han kunne godt mærke på mig at jeg var meget interesseret i det jeg lavede, så han spurgte om ikke jeg havde lyst til at blive og hjælpe ham med at brygge færdig. Det ville jeg naturligvis vild gerne og jeg havde en rigtig god oplevelse. Dagen efter så fik jeg også bestilt både udstyr og råvarer så jeg også kunne komme i gang med at brygge øl. Det kommer aldrig til at fortryde den beslutning.