Tag på grupperejse med bus, og nyd livetNu er 2023 i gang, og det er derfor ikke for tidligt at finde ud af, hvad tiden skal bruges på. Noget af det sjovere at planlægge er rejser og udflugter. Som pensionist er der den store frihed, at tiden er ens egen, og dermed er mulighederne mange. Og dog; man vil gerne have muligheder, der også er til at betale. I disse tider, hvor bl.a. el- og varmepriserne er høje, kan fornøjelser og rejser godt være nogle af de første steder, man vælger at spare. Samtidig vil man jo gerne have noget at glæde sig over, og ikke mindst, noget at glæde sig til. Men måske behøver det ene ikke at udelukke det andet? 

Udtrykket ”mange gør stærk” er ikke helt ved siden af. Her i Foreningsdanmark er vi vanvittig gode til at samles om noget, der interesserer os. Vi skal ikke være mere end et par stykker samlet, før vi danner en forening, siger man lidt kærligt om os danskere. Fordelene ved foreninger er mange, heriblandt at man kan dyrke fællesskabet gennem arrangementer og fælles oplevelser. Danmark er fuld af pensionistforeninger, som gør netop dette, bl.a. arrangeres der udflugter, både endagsture for pensionister og flerdagesrejser for de friske medlemmer. Fordelen ved at arrangere rejser gennem en pensionistforening er helt oplagt, og det kan samtidigt gøres meget billigere, når man løfter i flok. Så ja, måske kan der blive plads til lidt (flere) fornøjelser på budgettet og i kalenderen, hvis man kaster sig ud i en grupperejse. 

Skal turen blive en succes, er det helt afgørende, at man har en god samarbejdspartner med på rejsen, så turen kan afvikles trygt og sikkert – og uden ubehagelige overraskelser. VIKINGBUS er jeres oplagte rejsemakker, for her har man stor erfaring i at arrangere rejser for ældre, hvad end det er endagsture eller rejser, der strækker sig over nogle dage. Hos VIKINGBUS finder I en topmoderne busflåde, hvor der er lagt vægt på sikkerhed og høj komfort. Bussernes indretning kan desuden tilpasses efter jeres behov, så man kan fx trygt tage kørestolsbrugere med. 

Det er bare at fortælle, hvad netop jeres forening har brug for, så sørger VIKINGBUS for, at jeres ønsker bliver opfyldt. I bestemmer for eksempel, hvor og hvornår bussen kører og vender tilbage, og man kan selv designe turen og planlægge et eller flere stop undervejs. På den måde får I præcis den tur, I og jeres foreningsmedlemmer helst vil have. Måltider undervejs, stræk-benene-pauser eller lignende kan let tilpasses, så fleksibiliteten er på i top på alle måder. Forestil jer, at I efter et par timers køretur holder ind ved en hyggelig kro, hvor en god frokost venter på jer, inden turen går videre til den endelige destination. Lyder det ikke bare fristende?

Sidst, men ikke mindst, er det en fordel at være medlem af Ældre Sagen, når man vil på busrejse. Der er nemlig gode tilbud og rabatter at hente for Ældre Sagens medlemmer, når man bestiller rejser fra VIKINGBUS. 

Godt nytår og rigtig god bustur!