Sådan finder du opbevaringsplads til alle jeres brætspilEr I i jeres familie utroligt glade for at spille brætspil? Brætspil er blevet meget populære igen indenfor den seneste stykke tid og derfor er der også mange danske familier, som efterhånden har fået opsamlet en større samling. Men hvor skal man egentlig opbevare alle disse spil?

Læs med her og få nogle gode råd om hvordan du finder den rette opbevaring til alle jeres brætspil.

Kan du finde plads inde i stuen?

Det er først og fremmest en god ide at lede efter opbevaringsplads de steder, hvor man allermest bruger spillene. Og for de fleste danske familier er det inde i stuen. Er det muligt at finde et godt sted at ligge dem inde i stuen?

Hvis du godt kan lide at vise samlingen frem for dine gæster, så kan i måske sætte en hel reol op med dem. Når man stiller sine brætspil op på denne måde, så kan det også være meget nemmere at se præcis hvilke spil man har liggende. Det kan jo sagtens være at man går og glemmer nogle af dem, når man ikke lige går og gemmer dem til daglig.

Hvis du ikke ligefrem har lyst – eller plads – til at stille en hel reol op med jeres brætspil, så kan du også prøve at begrænse udvalget en smule. Som regel har man nogle bestemte brætspil, som man bedre kan lide end andre. Hvad med at lægge disse ind under kaffebordet, så i nemt kan grave dem frem? Og de andre kan i eventuelt lægge ind på gæsteværelset eller op på loftet.

Skal de være oppe i sommerhuset?

Hvis i til gengæld er den type familie, som godt kan lide et spil brætspil men som regel kun spiller oppe i sommerhuset, så skal spillene naturligvis ikke ligge i jeres helårsbolig. De skal da op i sommerhuset og ligge!

Det kan virke ret besværligt at hive spillene frem og tilbage hele tiden, imellem ens forskellige huse. Det er derfor bedre blot at have dem liggende der, hvor der er meget større sandsynlighed for, at man får dem brugt. Og hvis det er i sommerhuset, så er det der de skal ligge.

Under sengen

De fleste danskere prøver også at udnytte den plads de har under sengen, så godt som muligt. Mange bruger for eksempel bedrollers til at gemme deres vintertøj ned i. Du kan også bruge sådanne bedrollers til at lægge jeres brætspil herned. På den måde er de lidt væk af vejen men stadig nemme at få fat i, når lysten slår jer.

I kan også vælge at købe senge med decideret opbevaringsplads indbygget i dem. I denne tekstguide kan du finde en masse gode råd om, hvilken seng med opbevaringsplads du skal vælge. Der er mange at vælge imellem, så det handler bare om at gøre sig sine undersøgelser.

Hvis i gerne vil købe en seng med indbygget opbevaringsplads, så kan det være en god ide at købe denne på nettet. Her kan det nemlig være en del nemmere at finde en god pris.