Underholdning til mændene kan være ølsmagning, bowling… – se flere



Der er intet som en god aften i venners selskab, hvor I bliver rystet godt sammen og får en kollektiv positiv oplevelse. Det kan være en god idé at planlægge underholdningen til jeres næste aften i god tid for at få en klar idé om, hvad der skal ske i løbet af aftenen. Herunder kan du få tips til at afholde en vellykket aften.

Et godt måltid samler flokken

Invitér vennerne på et godt måltid for at samle jer alle inden aftenen når sit højdepunkt. Det er både hyggeligt at spise sammen, men det viser også, at du gerne vil gøre noget ekstra for dine venner. At lave mad til sine venner viser nemlig et helt særligt engagement, og det kan være, at det inspirerer dine andre venner til at gengælde tjenesten en anden god gang. Sørg for at servere noget, de synes er lækkert. I kan eventuelt være hos dig, men du kan også booke et lokale et sted, hvis du gerne vil holde festen ude af huset. Hvis du ikke selv vil stå for maden, kan I også tage ud og spise på en god restaurant.

Cocktails eller ølsmagning med en helt speciel bartender

Efter I har spist sammen, kan I nyde en god øl eller cocktail for at få godt gang i stemningen. Der kan løfte atmosfæren endnu mere, hvis I hyrer en bartender udefra, som kan servere drikkene for jer. Med en bartender fra SkyStrip er I garanteret en helt unik oplevelse. En bartender herfra vil ikke blot servere jer gode drinks, men der vil også kunne ses ekstra meget hud under serveringen. I kan både bestille en kvindelig eller mandlig bartender fra SkyStrip. Det vil uden tvivl blive en uforglemmelig oplevelse for jer alle.