Her er nogle hjemmesider, der tilbyder mange timers underholdningHvis du keder dig på nuværende tidspunkt, så er du havnet det helt rigtige sted. I denne oversigt fortæller vi dig nemlig, hvor du kan finde mange timers underholdning. Der er noget for enhver type person, så der er næsten med sikkerhed noget på vores liste, som du vil finde interessant.

 

 

Ted talks

Kender du ikke allerede Ted talks, så er du gået glip af rigtig meget. De laver mange forskellige videoer på YouTube og på deres hjemmeside. Du kan finde videoer med meget brugbar information og gode perspektiver begge steder. Visse af dem har mange millioner af visninger, og det bliver kun ved med at vokse.

 

Der findes også videoer om et af nutidens hotteste emner, nemlig kryptovalutaer. Du skal blot søge på “cryptocurrency” på deres hjemmeside, så kommer der i skrivende stund hele 6 videoer frem. Alle disse videoer er af meget høj kvalitet, som du kan kværne igennem på en eftermiddag, hvis du interesserer dig for emnet. Mange af dem snakker nok om bitcoin, men litecoin er lige så relevant i dag (tjek litecoin kurs), fordi denne læner sig tæt op ad bitcoin.

 

En meget populær Ted talks video er den med Simon Sinek, hvor han snakker om hans bog “Start with why”. Både videoen og bogen er gode – så de kan selvfølgelig anbefales.

 

 

Wikipedia Random

Ved du ikke, hvad du interesserer dig for, så kan Wikipedia heldigvis hjælpe dig. Du skal blot gå ind på Wikipedia Random, og så kommer du ind på en masse forskellige emner. Måske finder du en ny hobby eller lærer noget, som du aldrig ville have lært under normale omstændigheder. Det kan i hvert fald være et besøg værd – specielt hvis du keder dig lige nu.

 

 

Reddit

Denne har vi placeret nederst, fordi vi regner med, at du kender Reddit. Hvis ikke, så er du gået glip af meget (mere end med Ted talks). Hjemmesiden har millioner af brugere, der smider indhold på. Hjemmesiden fungerer på den måde, at man kan oprette såkaldte subreddits. Det er egentlig bare fællesskaber, hvor man smider indhold op, der er relateret til et bestemt emne.

 

Er du eksempelvis interesseret i at rejse, så er der rigtig mange fællesskaber om at rejse. Mange af dem har også tips og tricks, som du kan anvende. Det er inde på disse subreddits, hvor man kan finde gyldne tips som det følgende: Når du rejser til udlandet, så bør du overveje at få dig et debitkort til bitcoin. Dette gør nemlig, at du kan veksle din kryptovaluta til kontanter eller bruge kortet til at betale med uden at skulle sælge ud hele tiden. Dette er blot ét ud af rigtig mange gode tips, som du finder inde på forskellige subreddits.

 

 

GeoGuessr

Er du god til geografi, så kan du prøve at spille GeoGuesser. Herinde bliver du placeret et tilfældigt sted på Google Streetview, og så skal du gætte, hvor du befinder dig. Det er et meget spændende koncept, som du nok ikke har hørt om før. Prøv det!