Tips til en fantastisk Australien rejseHar du overvejet at tage en tur til Australien? Eller skal du afsted, måske er det allerede planlagt? Men ved du så, hvad du skal lave derovre? Har du været der før? Hvis ikke, kan det være en god ide at læse lidt op på, hvad man skal gøre for at få den bedste ferie ud af det. Det er ikke os alle, som kan tage tilbage til steder flere gange i træk, så det handler om at få det bedste ud af Australien når nu du er der!

Lej en bil

Australien er et stort land. Derfor kan det blive problematisk at skulle tage bussen og andet offentligt transport rundt omkring derovre. Især fordi så meget af det er vildmark. Især hvis du gerne vil ud for byerne. Ud og se lidt af landet. Så kan det være en god ide at leje din egen bil. På den måde har du selv kontrol over, hvor og hvad i laver og tager hen. Hvis du er lidt i tvivl om, at det måske bliver for dyrt, så skal du heller ikke bekymre dig om det, du kan tjekke prisen her.

Men det kan også være en rigtig god ide, hvis man ikke tager ud af byerne, altså at leje sin egen bil. For eksempel hvis du er eller har lyst til at tage til Sydney. Dette er nemlig så stor en by, at det næsten bedre kan betale sig at leje sin egen bil. Netop fordi den er så stor, hvis du vil se det hele, så kommer du til at køre med meget offentlig transport. Derfor er det også bare anbefalet at man bruger sin egen lejet bil, for at få en bedre oplevelse ud af det. På den måde kan du se hele byen fra bilen af, plus du kan opleve det hele på dine egne vilkår, i stedet for at være afhængig af bus tider og så videre.

Orienter dig om dyrene

For os danskere er det en rigtig god ide at sætte sig lidt ind i hvilke vilddyr der findes derovre. Ikke blot de store, kænguruer er et stort problem derovre, men også de mindre. Man ved sikkert godt at de har kæmpe edderkopper, men der er også skorpioner og andet. Det er ikke helt uhørt at man lige tjekker sin dyne, inden man lægger sin ned og sover i den, når man skal sove. Det samme gælder vandet når man bader og endda og håndklæderne. Sådanne kryb klatrer jo ind i små huller. Ikke at man skal være så bange for dem. Så længe man følger en guide på hvordan man håndterer dem, så er du okay. Det samme gælder kænguruerne.