Minecraft er et kæmpe hit: Gør dit barns værelse mere cool med flotte Minecraft-actionfigurerMinecraft er et af tidens helt store computerspil og et kæmpestort hit blandt børn i alle aldre. Senest er Minecraft-universet blevet udvidet med flotte actionfigurer, som ethvert barn vil elske at lege med. Minecraft er ikke længere kun noget, der foregår på en computerskærm. Nu kan du bringe spillet ind på dit barns værelse. Du kan altså finde Minecraft figurer til børneværelset.

Du husker nok Barbie-dukken: Legetøjsfigurer holder stadig den dag i dag

Legetøjsfigurer holder stadig den i dag. De fleste af os husker nok den klassiske Barbie-dukke eller den klassiske Action Man, men der findes faktisk flere legetøjsfigurer, end man lige skulle tro. Der findes figurer, som kommer fra tv-programmer, der findes figurer, som stammer fra bøger, og der findes figurer, som kommer fra computerspil. Fælles for dem alle er, at de ikke bare er figurer. Legetøjsfigurerne tager hver især et helt univers med sig, og figurens baggrundshistorie gør legen sjov, anderledes og spændende.

Minecraft har været et hit blandt børn siden 2010

Minecraft er et meget populært computerspil blandt børn og unge. Siden 2010 har børn i alle aldre spillet det populære sandkassespil med den enkle grafik, hvor alt er opbygget af kvadrater, og hvor det handler om at samle blokke, flytte rundt på dem og lave nye blokke. Som Minecraft-spiller har man sin egen figur, som graver miner, opfører bygninger og skaber kunst. Og så bruger man sin figur til at angribe de andre spillere og de fjender, som man møder i nattens mørke.

Nu kan dit barn bygge sit eget Minecraft-univers på børneværelset

Med de flotte Minecraft-actionfigurer kan dit barn bygge sit eget Minecraft-univers op fra bunden. Der findes en lang række figurer på markedet, og jo flere figurer man har, jo sjovere og mere alsidig kan legen blive. Legen kræver dog ikke mere end én figur. Minecraft er et spil, hvor alt kan lade sig gøre, og hvor kun fantasien sætter grænserne, og nu kan spillet også foregå på dit barns værelse. Dit barn kan nemlig bruge Minecraft-figuren til at konstruere bygninger af ting, der allerede findes på børneværelset, og det er her, kreativiteten kommer i spil.

Figuren kan bygge en underjordisk tunnel under sengen, et bjerg i tøjskuffen og en rutsjebane på boghylden. Alt kan lade sig gøre, så længe man befinder sig i Minecraft-universet. Selvom Minecraft handler om at bygge, støder man også på fjender, som man skal besejre, når man spiller. Som Minecraft-spiller kan man støde på zombier, riddere og fabeldyr, og de findes alle som actionfigurer.

Dit barn kan for eksempel få en figur, der forestiller en gris, en ræv eller en kat, men det kan også få en figur, der forestiller en ’creeper’ eller en ’skeleton vanguard’. Hvis de findes i spillet, findes de også i det univers af actionfigurer, som Minecraft har skabt.

Udsmyk børneværelset med store pyntefigurer

Ved siden af seje actionfigurer har Minecraft også lanceret nogle store og flotte pyntefigurer. Med de flotte figurer kan dit barn skabe et Minecraft-univers i menneskestørrelse, og det er noget, der siger ’wow’.